Processament de la fracció líquida
Ozonització
Objectiu
Oxidació de components orgànics mitjançant l'aplicació d'ozó
Entrades
Productes procedents d'altres processos (veure combinació amb altres tecnologies)
Eficiència
Reducció d'olors 60-70%
Febleses
Possible formació de compostos orgànics clorats;
Possible formació de compostos secundaris com tri-halometans a causa d l'ús d'altes dosis d'ozó;
La presència de matèria orgànica col·loidal por produir interferències en l'oxidació (seria necessaria una filtració previa);
Possible formació de compostos secundaris com tri-halometans a causa d l'ús d'altes dosis d'ozó;
La presència de matèria orgànica col·loidal por produir interferències en l'oxidació (seria necessaria una filtració previa);
Productes
Líquid clar, llot concentrat
Altres sortides
-
Consums
Energia: Alta
Aigua: No aplica
Reactius: Mitja
Inversió econòmica
€22000/m3 (purí). Ingressos quantificables: No disponibles
Operació
€1.58-3.16/m3 en el cas del purí de porc
Observacions
Alt consum d'energia;
Tecnologia compacta
Tecnologia compacta
Combinació amb altres tecnologies
1. Tecnologies de separació-> ozonització;
2. Tecnologies de separació-> Digestió aeròbia -> Ozonizació;
2. Tecnologies de separació-> Digestió aeròbia -> Ozonizació;
Descarrega la fitxa aquí
TRL - 9
Status Consolidada
Complexitat Alta
Informació elaborada per
Centre tecnològic BETA