Processament de la fracció líquida

Ozonització

Ozonització

Objectiu

Oxidació de components orgànics mitjançant l'aplicació d'ozó

Entrades

Productes procedents d'altres processos (veure combinació amb altres tecnologies)

Eficiència

Reducció d'olors 60-70%

Febleses

Possible formació de compostos orgànics clorats;
Possible formació de compostos secundaris com tri-halometans a causa d l'ús d'altes dosis d'ozó;
La presència de matèria orgànica col·loidal por produir interferències en l'oxidació (seria necessaria una filtració previa);

Productes

Líquid clar, llot concentrat

Altres sortides

-

Consums

Energia: Alta
Aigua: No aplica
Reactius: Mitja

Inversió econòmica

€22000/m3 (purí). Ingressos quantificables: No disponibles

Operació

€1.58-3.16/m3 en el cas del purí de porc

Observacions

Alt consum d'energia;
Tecnologia compacta

Combinació amb altres tecnologies

1. Tecnologies de separació-> ozonització;
2. Tecnologies de separació-> Digestió aeròbia -> Ozonizació;
Descarrega la fitxa aquí
TRL - 9
Status Consolidada
Complexitat Alta

Informació elaborada per

Centre tecnològic BETA