Fermentació en estat sòlid (FES/SSF)
Fermentació en estat sòlid
Bioproductes
Microorganismes
Descripció
Obtenció de bioproductes a partir de residus orgànics biodegradables mitjançant un procés de fermentació en fase sòlida. Valorització de residus o barreges de residus per obtenir productes d'interès com enzims, biosurfactants, bioestimulants, biopesticides, entre altres. En funció del producte a obtenir, s'utilitzen microorganismes especifics per al procés o bé propis del residu. Les característiques del residu el faran més addient per un o altre producte, es poden considerar barreges de residus
Entitat prestadora
Universitat Autònoma de Barcelona
Tipologia d’entitat prestadora
Universitat
Matèria primera principal EBC
Servei transversal
Finalitat (EBC2030)
Servei transversal
Cadena de valor específica EBC2030
Servei transversal
Maduresa inicial del projecte
De laboratori a pilot (TRL 4-6)
Línia d’actuació Biohubcat
BIOHUB CAT Tech