Fermentació en estat sòlid (FES/SSF)

Fermentació en estat sòlid
Bioproductes
Microorganismes
Fermentació en estat sòlid (FES/SSF)

Descripció

Obtenció de bioproductes a partir de residus orgànics biodegradables mitjançant un procés de fermentació en fase sòlida. Valorització de residus o barreges de residus per obtenir productes d'interès com enzims, biosurfactants, bioestimulants, biopesticides, entre altres. En funció del producte a obtenir, s'utilitzen microorganismes especifics per al procés o bé propis del residu. Les característiques del residu el faran més addient per un o altre producte, es poden considerar barreges de residus

Entitat prestadora

Universitat Autònoma de Barcelona

Tipologia d’entitat prestadora

Universitat

Matèria primera principal EBC

Servei transversal

Finalitat (EBC2030)

Servei transversal

Cadena de valor específica EBC2030

Servei transversal

Maduresa inicial del projecte

De laboratori a pilot (TRL 4-6)

Línia d’actuació Biohubcat

BIOHUB CAT Tech

Persona de contacte

Adriana Artola
adriana.artola@uab.cat