Desenvolupament i caracterització de productes

Caracterització
Desenvolupament
Desenvolupament i caracterització de productes

Descripció

Les tecnologies emergents (HHP, microones, radiofreqüències) aplicades a la conservació de producte, permeten obtenir productes segurs i amb la vida útil desitjada. Aquest servei ofereix la caracterització del contingut en compostos bioactius, capacitat antioxidant, activitat d’enzims oxidatius i propietats sensorials, així com una avaluació de la letalitat del tractament sobre la possible presència de microorganismes patògens i el seu efecte sobre l’estabilitat microbiològica del producte.

Entitat prestadora

IRTA

Tipologia d’entitat prestadora

Centre Tecnològic

Matèria primera principal EBC

Subproductes agroindustrials vegetals

Finalitat (EBC2030)

Valorització de subproductes i coproductes de la cadena alimentària

Cadena de valor específica EBC2030

Alimentació humana: ingredients i compostos industrials alimentaris

Maduresa inicial del projecte

D'idea a prova de concepte (TRL 1-3)

Línia d’actuació Biohubcat

BIOHUB CAT RDi nodes

Persona de contacte

Francesc Borrisser Pairó
francesc.borrisser@irta.cat