Desenvolupament i caracterització de productes
Caracterització
Desenvolupament
Descripció
Les tecnologies emergents (HHP, microones, radiofreqüències) aplicades a la conservació de producte, permeten obtenir productes segurs i amb la vida útil desitjada. Aquest servei ofereix la caracterització del contingut en compostos bioactius, capacitat antioxidant, activitat d’enzims oxidatius i propietats sensorials, així com una avaluació de la letalitat del tractament sobre la possible presència de microorganismes patògens i el seu efecte sobre l’estabilitat microbiològica del producte.
Entitat prestadora
IRTA
Tipologia d’entitat prestadora
Centre Tecnològic
Matèria primera principal EBC
Subproductes agroindustrials vegetals
Finalitat (EBC2030)
Valorització de subproductes i coproductes de la cadena alimentària
Cadena de valor específica EBC2030
Alimentació humana: ingredients i compostos industrials alimentaris
Maduresa inicial del projecte
D'idea a prova de concepte (TRL 1-3)
Línia d’actuació Biohubcat
BIOHUB CAT RDi nodes