Aïllament de soques d’interès (probiòtics) a partir de residus/subproductes

Probiòtics
Prebiòtic
Microbioma
Aïllament de soques d’interès (probiòtics) a partir de residus/subproductes

Descripció

Aïllament i caracterització de soques microbianes i la seva combinació (consorcis) amb propietats probiòtiques per alimentació humana o animal. Estudi de bioactivitats in vitro i en models animals.

Entitat prestadora

Leitat

Tipologia d’entitat prestadora

Centre Tecnològic

Matèria primera principal EBC

Servei transversal

Finalitat (EBC2030)

Valorització de subproductes i coproductes de la cadena alimentària

Cadena de valor específica EBC2030

Alimentació humana: ingredients i compostos industrials alimentaris

Maduresa inicial del projecte

D'escalat a mercat (TRL 7-9)

Línia d’actuació Biohubcat

BIOHUB CAT RDi nodes

Persona de contacte

Miquel Gibert Montse Bosch
mgibert@leitat.org mbosch@leitat.org